Yrkeshögskolemässan i Malmö 2015

skickad 25 feb. 2015 07:29 av Okänd användare

Yrkeshögskolemässan i Malmö

Välkommen till Yrkeshögskolemässan i Malmö 2015

Välkommen till södra Sveriges enda mässa enbart för Yrkeshögskolor. Träffa Yrkeshögskoleanordnare från hela Skåne med omnejd. Yrkeshögskoleutbildningar, även kallat YH-utbildning, är en eftergymnasial utbildningsform som ska leda till utbildning direkt efter examen. Statistiken visar även att hela nio av tio får jobb efter avslutad YH-utbildning.

Yrkeshögskolemässan i Malmö kommer att hållas den 24 mars i Glasklart på Dockplatsen 1 i Malmö mellan klockan 10.00-18.30. Mässan är självklart kostnadsfri att besöka.

Datum: Tisdagen den 24 mars 2015
Tid: 10.00-18.30
Plats: Glasklart, Dockplatsen 1 i Malmö (Tryck här för karta)
Inträde: Kostnadsfritt, föranmäl dig gärna här

Under mässan kommer det även att hållas ett kostnadsfritt seminarium med tidigare YH-studenter. Det kommer att hållas i anslutning till mässlokalen mellan klockan 17.00-18.00. Här kommer du att kunna höra deras syn på YH-utbildning, höra vad de arbetar med idag samt ha möjlighet att ställa frågor.

Mer information kommer löpande. Har du frågor om mässan som besökare eller vill du ställa ut? Välkommen att ta kontakt med gustav.kullander@studentum.se

Varmt välkommen till Yrkeshögskolemässan i Malmö 2015!

Utställare Yrkeshögskolemässan i Malmö 2015