UTTAGNING till EUP-europeiska ungdomsparlamentet

skickad 1 okt. 2013 02:31 av Okänd användare   [ uppdaterad 1 okt. 2013 02:32 ]
Kära elever i åk 1 och 2 !

S:t Petri skall än en gång pröva sina vingar i EUP/EYP, och denna gången går den regionala sessionen i Malmö 16/11 och temat i år för RS är A Youth's Life.
Vi skall ta ut ett lag som kommer att representera skolan  på 4 elever och därför ber vi er som tycker om att debattera/diskutera på engelska eller franska, gärna står i centrum, har många åsikter och inte är ängsliga för att prata inför en större grupp elever med samma förutsättningar som er själva.
Uttagningen:
En uppsats på engelska eller franska. Detta är det enda skriftliga momentet,  datum anges snarast här.
Fyra elever+ en reserv väljs ut och urvalet baseras dels på er text-hur engagerad den är och dels på lärarnas kunskaper om er i diskussions/debatt situationer.

Gå in och läs mer  ELEVSIDA ENGELSKA

Alla engelsklärare kommer också att informera i sina klasser.
När ni bestämt er för att ni vill vara med i uttagningen anmäler ni er till Ingrid Paulin eller Karin Zarrouk.
Missa inte att Ta chansen till något väldigt roligt!

Med hopp om att många anmäler sig!

Karin och Ingrid