Stipendium - Söderberg & Partners

skickad 6 feb. 2014 22:46 av Helén Claus

Hej!

Är du under 18 år? Om ja, så kan detta stipendium vara något för dig. För mer information se nedanstående mail.

Kontakta mig gärna om du har några frågor.

Hälsningar Helén

Kurator

Hej!

Söderberg & Partners kommer under år 2014 att dela ut stipendium till 100 studiemotiverade ungdomar i åldrarna 14-17 år. Stipendiet innebär deltagande i vårt Summer Camp den 4-10 augusti, Söderberg & Partners står för alla kostnader. Halva dagen ägnas åt studier och sedan finns möjlighet att delta i andra inspirerande aktiviteter. Summer Camp anordnas i samarbete med utbildningsföretaget Lanterna Education. Eleven kan ansöka själv eller bli nominerad.

Syftet med stipendiet är att få en extra skjuts i skolarbetet och ge inspiration till vidare studier. Vi vill inspirera ungdomar till att se möjligheter och att kämpa för att nå sina drömmar!

Nu skulle vi vilja be er om hjälp att nominera elever till stipendiet! Det är enkelt att ansöka och ju tidigare vi får in nomineringar och anmälningar, desto större chans för eleven att få stipendiet. Sprid gärna informationen till både lärare och elever!

Läs mer om Summer Camp samt nominera ungdomar på vår hemsida:

Om du har några funderingar kring Summer Camp är du välkommen att kontakta oss:

Marina Nygren, 08-451 50 54, marina.nygren@soderbergpartners.se
Louise Hagsten, 08-451 50 17,
louise.hagsten@soderbergpartners.se

Marina Nygren

Söderberg & Partners

Communication & HR

Regeringsgatan 45

Mobil: +46 76 149 50 54

marina.nygren@soderbergpartners.se

www.soderbergpartners.se