Saco studntmässa 26 november

skickad 10 nov. 2015 04:45 av Okänd användare
Hej alla åk 3 elever!

Nu är det snart Saco Studentmässa!

Alla treor är lediga från kl. 12.00 för att kunna gå på mässan

Registrera dig så snart som möjligt. Därefter ska du ladda ned appen Saco Studentmässa och logga in med uppgifterna du registrerade, då får du tillgång till din biljett och nyttig information om mässan.

Du som inte har en smartphone/glömt ladda/tappat/haft sönder den får hjälp i Biljettakuten på mässan. Det innebär förstås att det tar längre tid att komma in!  Så det bästa är om du registrerat dig och loggat in i appen i förväg så att det är klart när du kommer till mässan.

Det finns biocheckar att vinna för alla som har registrerat sig senast kl 12.00 25 november. Vinnare utses löpande flera gånger i veckan.
Det finns även 5 000 kronor att vinna för klassen med störst andel registrerade och incheckade elever!

Länk till biljettregistrering

Mona Karlsson/Lena Jakobsson