Öppet hus på Malmö högskola

skickad 25 feb. 2015 07:11 av Okänd användare

Hej Treor på S:T Petri skola!

Öppet hus2015

Program.pdf

Torsdag 19 mars 2015 kl 12-17 slår Malmö högskola upp dörrarna och bjuder in dig och alla andra som är intresserade av att studera hos oss till ett Öppet hus.

Under dagen har du chans att fråga om hur du väljer utbildning, hur det går till på föreläsningarna eller när du skriver examensarbete och vad studentlivet har att erbjuda vid sidan av studierna.

• På plats finns våra studenter, studie- och karriärvägledare, Kåren, Internationella sekreteriatet, Studenthälsan, Stöd till studenter med funktionsnedsättning och CSN.
• Gå på guidade turer.
• Lyssna på föreläsningar som ”Så väljer du utbildning när du inte vet vad du vill bli, Värt att veta om högskole studier och Studenter berättar".

Välkommen!

Se bifogad fil för program.

Viktigt! Om ni behöver få ledigt för att gå på någon av föreläsningarna, pratar ni med era mentorer!

Ċ
Okänd användare,