NSAC Nordic study abroad community konferens 23 september i Danmark!

skickad 11 sep. 2017 02:09 av Okänd användare

Hej här kommer information gällande Mässan i Danmark den 23 september se också bifogat informationsblad!

På Nordic Study Abroad Community (NSAC), är  vi säkra på att ni på er gymnasieskola har många ambitiösa elever med planer eller drömmar om att studera i utlandet. För dem anordnar vi NSAC Conference, vilken är en internationell heldagskonferens om utbildning, som har inspirerat och hjälpt nordiska elever att studera i utlandet sedan år 2011.

Konferensen har årligen förenat 250st av Nordens duktigaste och mest ambitiösa elever i åldern 16-25 år, med de bästa universiteten och högskolorna i världen, såsom Harvard, Oxford, Cambridge, Yale, MIT och många fler. Konferensen är non-profit och arrangeras av studenter med egna drömmar om utlandsstudier. Även universiteten deltar för egen räkning eftersom de, liksom oss, ser en mycket stor potential hos nordiska studenter. Detta medför att deltagaravgiften på 225 SEK kan hållas till ett minimum, vilket endast är precis tillräckligt för att täcka arrangemangets omkostnader.

Vi är nu i full fart med att förbereda årets konferens, vilken kommer hållas den 23. september på PwC i Hellerup, Danmark, och i samband med detta vill vi gärna informera så många elever som möjligt om konferensen. Om ni känner att NSAC Conference låter intressant för era elever, vill vi därför be er förmedla den bifogade “flyern” till dem och/eller hänvisa dem till oss genom vår hemsida, nordic-sac.org, där eleverna kan läsa vidare om konferensen och andra event som NSAC anordnar för dem.

NSAC Conference är en unik möjlighet för att studera i utlandet. Om ni har frågor eller kommentarer är ni naturligtvis mer än välkomna att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra från er!

Med venlig hilsen / Best wishes,

NORDIC STUDY ABROAD COMMUNITY