NSAC KONFERENSEN en möjlig väg till de bästa universiteten i världen!

skickad 17 apr. 2018 02:51 av Okänd användare

Hej, alla ambitiösa elever på S.t Petri skola, som är intresserade av att studera utomlands, på de bästa universiteten!

Den här inbjudan har vi fått från NSAC! se bif .information

Vi skriver till er å Nordic Study Abroad Communitys (NSAC) vägnar. Vi är en non-profit organisation, driven av 30 ideellt arbetande studenter som är dedikerade till att informera och uppmuntra andra studenter som drömmer om att studera utomlands. Vi vet att det går många smarta och ambitiösa studenter på er skola, med planer eller vilja att studera utomlands på några av världens bästa universitet. Vi skulle därför vilja bjuda in era studenter till NSAC Conference 2018, vårt årliga signaturevent.

Konferensen är en internationell heldagskonferens som handlar om högre utbildning, där vi erbjuder inspirerande presentationer och paneler, engagerande workshops och fantastiska nätverksmöjligheter med likasinnade studenter. Det är också en unik möjlighet att tala med representanter från ett stort utbud av universitet i världsklass. Konferensen tar plats i PwC’s lokaler i Hellerup, Danmark, och priset för att delta är 175 DKK, vilket endast används för att täcka kostnaderna för att arrangera denna givande möjlighet. Förra året förde NSAC samman 250 av Nordens mest ambitiösa studenter med flera av världens bästa universitet, bland annat Oxford University, Yale University, University of Melbourne, MIT och Hong Kong University.

Eftersom vi just nu är i full fart med förberedelser och hoppas att se era studenter få chansen att delta på konferensen, så vill vi nu uppmuntra er att hjälpa oss sprida ordet om oss till era studenter, och se till att all information de behöver når dem. Vi tror att detta event kan vara väldigt givande för era studenter, och vi ser fram emot att läsa deras ansökningar när de skickas in mellan den 15:e maj och 1:a juli, när vår ansökningsperiod är öppen. , nordic-sac.org. Här kan ni hitta vidare information om NSAC, och om alla andra event som vi anordnar.
Vi ser fram emot att höra ifrån er och hoppas att ni är intresserade av att delta.

NORDIC STUDY ABROAD COMMUNITY

Ċ