Nordic Study Abroad Conference (NSAC)

skickad 26 apr. 2016 07:24 av Okänd användare
Vi når ut till er då vi vet att det finns många högpresterande elever på ert gymnasium, och att flera av dessa garanterat har drömmar om utlandsstudier efter studenten.

Theodor (studerande vid Köpenhamns Universitet) och jag (studerande vid ProCivitas Helsingborg), ingår i ett team bestående av 20 andra unga nordiska studenter med bakgrunder från skolor över hela världen. För tillfället organiserar vi Nordic Study Abroad Conference (NSAC), som i år går av stapeln för sjätte gången. NSAC grundades år 2011, och är en internationell utbildningskonferen för nordens bästa elever. I år äger konferensen rum den 17:e september på PWC’s huvudkontor i Hellerup, utanför Köpenhamn, och vi hoppas att ni vill rekommendera era elever att delta.

De senaste åren har NSAC sammanfört Nordens mest amibitiösa elever med världens bästa universitet, såsom Harvard, Oxford, Cambridge, NUS och MIT. Konferensen är non-profit och arrangeras av studenter, för studenter. Universiteten deltar för egen räkning, eftersom de, liksom vi, ser stor potential i nordiska studenter. Vi förbereder oss nu för detta årets konferens, vilket är anledningen till att vi kontaktar er.
Vi vill erbjuda era elever möjligheten att delta vid årets konferens. Detta är en unik möjlighet att skapa ett brett nätverk, och bli inspirerade till att våga ta steget att studera utomlands. 250 högpresterande elever kommer samlas med några av världens bästa universitet, och vi hoppas att ni vill stötta era elever till att ta chansen och söka, då vi vet att de besitter stor potential.

Hemsida: www.nordic-sac.com

Facebook: http://www.facebook.com/nordicsac  

Instagram: ”nordicsac” (https://www.instagram.com/nordicsac/Comments