MISSA INTE SVERIGES STÖRSTA MÄSSA OM UTLANDSSTUDIER

skickad 18 sep. 2014 07:04 av Okänd användare

Vill du studera utomlands efter gymnasiet?

Vi vill välkomna dig till Sveriges största mässa om utlandsstudier 25 september, vecka 39 på Malmö Börshus.
Det är fri entré till mässan och vi är glada att presentera ett stort antal
representanter från olika college, språkskolor och universitet, från olika delar av världen. De är på plats för att svara på dina frågor om att studera och bo utomlands, så passa på att utnyttja detta tillfället!

Mässchema:

Malmö:             Malmö Börshus (vid centralen)
Datum:              Torsdag 25 september
Tid:                     13.00–18.00
Fri entré!

Under mässan kommer du få tillfälle att besöka seminarium som introducerar dig till att studera utomlands. Här kommer du  bl. a få svar på utbildningssystemen utomlands, vad som krävs för att studera utomlands, vilka studiealternativ som finns samt hur man finansierar sina studier.
På mässan kommer du även få chansen att prata med studenter som nyligen kommit tillbaka efter sina studier utomlands.
Vi på Study Abroad finns självklart också på plats för att svara på frågor. Mer information om mässan samt en länk till föranmälan hittar du här.

För dig som i framtiden är intresserade av att studera utomlands kommer mässan bli ett spännande, stimulerande och lärorikt tillfälle.
För mer information om Study Abroad vänligen besök: www.studyabroad.se

Vänliga hälsningar,