Lite info från musikläraren

skickad 9 jan. 2014 11:06 av Anna-Magdalena Rubarth
Hej alla!

Jag vill först påminna om att ni även under VT är varmt välkomna att låna musiksalen om ni vill spela och öva. Däremot vill jag att ni skriver ALLAS namn på tavlan som har varit i musiksalen vid just det tillfället. Skriv också upp mellan vilka tider ni har varit där och vilken klass ni går i. När jag inte är på skolan så öppnar vaktmästaren till Er. NI har skött det mycket bra under HT men MÅSTE lägga tillbaka ALLA saker exakt som de var dvs även vika ihop sladdar. 

Alla ni som är intresserade av att sjunga och även kompa andra elever som INTE läser Ensemble 1 eller 2 är varmt välkomna att gå med i skolans kör och musikverksamhet. Vi träffas en gång i veckan och om man vill vara med på öppet hus, konserter osv så är det en utmärkt aktivitet att ta sig tid till. 

Jag har fått den stora förmånen att leda en gala den 27e april till förmån för Ung Cancer och behöver körsångare till detta och om det även finns nån som kan dansa (street, jazz, show) så är det också av stort intresse. 

Är ni intresserade av att vara med i Petris musikverksamhet och/eller Ung Cancer galan-skicka ett mail till mig så jag kan göra maillista och sen kör vi igång! :-) 
Varmt välkomna!

Anna-Magdalena Saarela Rubarth
Comments