Inspirationdag på Lunds universitet för de i trean

skickad 19 okt. 2017 00:05 av Lena Jakobsson
Hej!

Den 7/11 kan ni gå och låta er inspireras på Lunds universitet. Ni måste be er ledigt hos er mentor för att få gå.

Med vänlig hälsning Lena och Mona, syv

Välkommen tills Lunds universitets inspirationsdagar 2017!

Tack för din anmälan till Lunds universitets Inspirationsdagar tisdagen den 7:e november. Årets program med information, karta och schema är nu klart och bifogas i utskriftsformat. Under dagen kommer ni erbjudas informationspass om högskolestudier och studentlivet vid Lunds universitet. Ni kommer även träffa representanter från universitetets olika utbildningar – en fullspäckad dag helt enkelt! Lite viktiga punkter att ha i åtanke:

·         Eleverna får själva ta sig runt på området, men vi kommer naturligtvis bistå med hjälp och guidning på plats. Håll utkik efter guider i reflexvästar, affischer och pilar som finns utplacerade runt området. Det kommer även att finnas ett informationstält vid LUX dit eleverna kan vända sig med frågor.

·         Vi ber er informera era elever om att vara förberedda, och att de ska kolla igenom programmet innan besöket. På www.lu.se/inspirationsdagarna kommer de kunna ladda ner programmet i sina mobiltelefoner.

·         Tipsa gärna era elever om att ha med sig matsäck då det kan bli långa köer till matställena.

Vi önskar er en givande dag på universitetet!
Har ni några frågor, kontakta gärna mig.

Vänliga hälsningar,

Andrea