I-resan 3 februari 2016 Linköping

skickad 30 nov. 2015 02:13 av Okänd användare

Hej!

Vi är en grupp studenter som läser till civilingenjör i industriell ekonomi och sitter med i den projektgrupp som anordnar I-resan.

I-resan är ett heldagsevenemang som är helt kostnadsfritt där vi bjuder in gymnasieelever till Linköping för att prova på en dag på industriell ekonomi. I-resan går av stapeln den 3:e februari 2016. Från Stockholm, Göteborg och Malmö ordnar vi bussar som kommer transportera eleverna till och från Linköping. Elever från andra städer är givetvis också varmt välkomna men får då ordna resan själva. Under dagen kommer eleverna bland annat att få gå på inspirationsföreläsning, lunchsittning och prova på att lösa case. Eleverna kommer även att få träffa många studenter som är engagerade i olika studentföreningar och få chans att ställa frågor till dem. Den här dagen är en ypperlig chans att få en inblick i studentlivet om man är nyfiken på industriell ekonomi. Då industriell ekonomi är en civilingenjörsutbildning riktar vi oss främst till elever på naturvetenskapliga och tekniska program.

Anmälan sker på i-resan.se och det är först till kvarn som gäller då antalet platser är begränsat.

På hemsidan finns även mer information om I-resan, men tveka inte att kontakta oss på anmalan@i-resan.se om ni har några funderingar!

Med Vänliga Hälsningar,

Projektgruppen för I-resan

Hej!
Om ni är intresserad av detta måste ni prata med era mentorer och fråga om ni kan ta ledigt.
Hälsningar Mona Karlsson/Syv Natur