I-Resan 2019 gäller Natur Åk 3!

skickad 7 nov. 2018 01:26 av Okänd användare

Hej!

Vi är en grupp studenter som studerar Civilingenjör inriktning Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet och sitter med i den projektgrupp som anordnar I-Resan 2019.

I-Resan är ett kostnadsfritt* evenemang där vi bjuder in gymnasieelever från hela landet till Linköpings Universitet för att under två dagar uppleva hur det är att studera Industriell Ekonomi i Linköping.

År 2019 kommer I-Resan att gå av stapeln den 7-8 februari med övernattning i Linköping. För studenter som vill delta i I-Resan kommer ett resebidrag på upp till 250 kr för resa till och från Linköping att delas ut. Resan bokar eleverna själva.

Under dagarna kommer eleverna bland annat att få testa på följande aktiviteter:

• Inspirationsföreläsning: Vad innebär det att plugga Industriell Ekonomi och vad kan man arbeta med efteråt

• Matematikföreläsning: En kortare version av hur en föreläsning i matematik går till

• Caselösning

• Campusvandring: Möjlighet att träffa några av våra föreningar & utskott samt utforska Campus Valla

• Kvällssittning

• Studentmingel: Frågestund och mingel med studenter från olika årskurser

Dessa dagar är en utmärkt chans att få en inblick i studentlivet om man är nyfiken på Industriell Ekonomi och eftergymnasiala studier i Linköping. Då Industriell Ekonomi är en Civilingenjörsutbildning riktar vi oss främst till elever på naturvetenskapliga och tekniska program.

Anmälan sker på www.i-resan.se och man är inte garanterad en plats bara för att man anmäler sig utan vi kommer att välja ut 60 stycken elever av de sökande som får komma till Linköping. Observera att det är 18-årsgräns på eventet och att anmälan är bindande. På hemsidan finns även mer information om I-resan, men tveka inte att kontakta oss på anmalan@i-resan.se om ni har några funderingar!

Se bif. Info

Med vänliga hälsningar,