I-resan 2017 för Naturvetare som är 18 år!

skickad 19 dec. 2016 02:39 av Okänd användare

Hej

Vi är en grupp studenter som studerar Civilingenjör inriktning Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet och sitter med i den projektgrupp som anordnar I-Resan 2017.

I-Resan är ett kostnadsfritt* evenemang där vi bjuder in gymnasieelever till Linköpings Universitet för att under två dagar uppleva hur det är att studera Industriell Ekonomi i Linköping.

År 2017 kommer I-Resan att gå av stapeln den 7-8 februari med övernattning i Linköping. Studenter som vill delta på I-Resan kommer ett resebidrag på upp till 500 kr för resa till och från Linköping. Resan bokar eleverna själva.

Under dagarna kommer eleverna bland annat att få testa på följande aktiviteter:

• Inspirationsföreläsningar: Vad innebär det att plugga Industriell Ekonomi och vad kan man arbeta med efteråt

• Sittning

• Matematikföreläsning: En kortare version av hur en föreläsning i matematik går till

• Caselösning

• Campusvandring: Möjlighet att träffa några av våra föreningar & utskott

• Studentmingel: Frågestund och mingel med studenter från olika årskurser

Dessa dagar är en ypperlig chans att få en inblick i studentlivet om man är nyfiken på Industriell Ekonomi och eftergymnasiala studier i Linköping. Då Industriell Ekonomi är en Civilingenjörsutbildning riktar vi oss främst till elever på naturvetenskapliga och tekniska program.

Anmälan sker på www.i-resan.se och det är först till kvarn som gäller då antalet platser är begränsat. Observera att det är 18-årsgräns på eventet. På hemsidan finns även mer information om I-resan, men tveka inte att kontakta oss på anmalan@i-resan.se om ni har några funderingar!

Eventet går även att hitta på: https://www.facebook.com/events/324281654616758/

Vi ser fram emot att träffa dig!

Med vänliga hälsningar,

Projektgruppen för I-resan