Hej duktiga studenter i trean!

skickad 6 okt. 2015 03:36 av Okänd användare

Collegestipendier för

Augustana College i USA

Sverige-Amerika Stiftelsen utlyser två stipendier till två duktiga svenska studenter för studier läsåret 2016/2017 på Augustana College, Rock Island, Illinois.

Ett stipendium täcker hela undervisningsavgiften (ca 38 500 USD) och det andra täcker 25 000 USD.

OBS!  Kostnadsnivåerna är preliminära och baseras på föregående år. Kostnaderna kommer bekräftas innan intervjutillfället på hemsidan.

Dessa stipendier är avsedda för dig som vill studera på akademisk grundnivå (undergraduate level).

Sista ansökningsdag är 15 oktober 2015

information om ansökan och behörighetskrav finns på Sverige-

Amerika Stiftelsens webb: www.sweamfo.se

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sverige-Amerika Stiftelsen möjliggör akademisk utbildning, forskning och praktik i USA och Kanada för talangfulla och motiverade studenter. När de återvänder till Sverige har de med sig spjutspetskompetens, internationella erfarenheter och kontakter av stort värde för svenskt näringsliv, samhällsliv och forskning. Stiftelsen har samarbetat med Augustana College sedan 1952.