Gymnasietreor till TODO-mässan 7 november 2014! (Rättelse!)

skickad 3 nov. 2014 05:34 av Okänd användare   [ uppdaterad 3 nov. 2014 07:43 ]

Hej alla treor!

På fredag ska ni gå på TODO-mässan! Elever som går NA ska besöka mässan mellan kl. 10.00-12.00 och elever som går på SA ska besöka mässan mellan kl 13.00-15.00! På resterande tid har ni den dagen lektioner som vanligt!

TODO Jobb & utbildning ges möjlighet att träffa arbetsgivare som söker personal, få koll på var jobben finns, få information om kommande bristyrken, hitta rätt vidareutbildning, lyssna på inspirationsföreläsningar och få tips och konkret hjälp i sitt jobbsökande. Därav har ledningsgruppen tagit beslut om att gymnasietreorna ska ges möjlighet att besöka Jobb & utbilning på TODO-mässan inom ramen för sin utbildning.

TO:DO jobb & utbildning riktar sig till de som är arbetssökande och till de som söker en ny karriär och väg in på arbetsmarknaden. Under tre intensiva dagar kommer arbetsgivare, branschorganisationer, utbildare, arbetsförmedlare, högskolor och vägledare att vara samlade för att hjälpa målgruppen vidare in på arbetsmarknaden.

För mer information om mässan.

www.malmo.se/todo