Flickor på Teknis sista anmälningsdatum 6 februari 2015

skickad 21 jan. 2015 02:09 av Okänd användare

Hej,

Vi hoppas att just du skulle vilja komma till Lunds Tekniska Högskola under tre dagar och se hur det är att utbilda sig till civilingenjör. Dessa dagar kommer att vara fullspäckade med bland annat möten med studenter och lärare, inspirerande föreläsningar, tekniska laborationer och möten med möjliga framtida arbetsgivare. Du kommer även få testa på hur det är att gå på en studentsittning! Alla aktiviteter kommer du att genomföra tillsammans med 120 andra gymnasietjejer från hela södra Sverige.

Om du inte har bestämt dig för vad du vill utbilda dig till i framtiden kan detta vara en bra chans att få en inblick i hur det är att gå på en teknisk högskola. Under dagarna kommer du att träffa studenter från flera olika civilingenjörsutbildningar - allt för att du ska få en chans att hitta en utbildning som passar just dig.

LTH utbildar civilingenjörer inom:

Teknisk Fysik

Kemiteknik

Väg och vattenbyggnad

Medicin och teknik

Bioteknik

Maskinteknik

Datateknik

Elektroteknik

Industriell Ekonomi

Brandingenjör

Teknisk nanovetenskap

Teknisk Matematik

Lantmäteri

Ekosystemteknik

Maskinteknik- Teknisk Design

Gå gärna in på LTH:s hemsida för att få mer information www.lth.se/utbildning/studera/

Under dagarna i Lund kommer du att bo hemma hos en kvinnlig student som även blir din fadder och är med på många av aktiviteterna. Hon kommer även att ringa dig ett kort tag innan arrangemanget för att svara på de sista frågorna inför avresan.

LTH kommer att stå för all mat och alla kostnader förutom din resa till Lund och eventuella resor inom staden. Dock är det oftast enklast att promenera mellan aktiviteterna i Lund.

Har du frågor redan nu kan du kontakta oss på fpt@kansli.lth.se

ċ
Flickor på Teknis 2015.msg