Eventet I-Resan är för er som är intresserade av industriell ekonomi på Linköpings Universitet!

skickad 15 dec. 2014 05:31 av Okänd användare

Hej,

Vi är en projektgrupp som läser till civilingenjör i industriell ekonomi vid Linköpings Universitet och skriver till dig för att vi anordnar ett evenemang där vi vill bjuda in gymnasieelever till en dag vid vårt universitet, för att de ska få en bild av hur det är att läsa industriell ekonomi i Linköping. Vi skulle behöva din hjälp att sprida den informationen till eleverna. Industriell ekonomi är en civilingenjörsutbildning så det är främst elever som läser natur eller teknik som vi riktar oss till.

Eventet heter I-Resan och kommer gå av stapeln den 3:e februari 2015. Under dagen kommer eleverna få vara med på bl.a. inspirationsföreläsning, campusvandring, lunchsittning i sann studentanda och en mässa där de får träffa studenter och ställa frågor. Vi erbjuder även bussresor ToR för eleverna från Stockholm, Göteborg och Malmö. Har eleverna inte möjlighet att åka från någon av dessa städer finns även möjlighet att få reseersättning för resa från annan ort. Självklart är allt kostnadsfritt.

Anmälan gör eleverna själva på:

www.i-resan.se

och där finns även mer information.

Mvh,

I-Resans Projektgrupp (via Mattias Björkman)

Mattias Björkman

Kommunikatör