Du som hjälper till på gymnasiemässan: bär gärna mörk kofta/jacka

skickad 5 nov. 2013 09:00 av Pia Jagrelius

Hej!

Nu har de nya Petrifoldrarna kommit och ser tjusiga ut - tack alla ni som kämpat med den! På baksidan finns några gamla Petribilder och rubrikerna är röda i år.

Också vår monter på gymnasiemässan har röd dekorfärg och ett tema som handlar om gamla Petri och nya Petri, igår - idag - i morgon. Vi ska låta Petripandan och ett skelett pryda i montern, vi har röd soffa och uppstoppad fågel, gamla bilder samt tävling med gissa vad man ser i mikroskopet. Eleverna som missionerar åt oss bär Petritröjan med hjärtat och det gör nog en del av lärarna också. Det är fint om du som elev har svart eller mörk kofta/jacka/kavaj till tröjan. Och det gäller ju också de lärare och övrig personal som deltar och som vill.

För de modiga har vi också runda glasögon som man kan bära på näsan eller skjuta upp i håret.
Hälsar
Pia